“Snelle en eenvoudige Muizen bestrijding in Amersfoort”

muizen bestrijden in AmersfoortBij AOB Ongediertebestrijding kunt uw terecht voor het bestrijden of weren van muizen in Amersfoort of omgeving. Deskundige bestrijding is daarom het beste wat u kunt doen tegen overlast van muizenAOB is al een flink aantal jaren actief met het bestrijden van muizen in Amersfoort en omgeving. Wij hebben voor bijvoorbeeld het bestrijden maar ook voor het weren van muizen de juiste oplossing. U kunt ook bij AOB Ongediertebestrijding terecht voor alle preventieve maatregelen. Maar ook voor het op een dier vriendelijke manier weren van de muizen.

Waarom amersfoortse ongediertebestrijding

  • Snelle response;
  • Eco friendly;
  • Snelle service (meestal binnen 24 uur);
  • Geen voorrijkosten;
  • Gecertificeerde bestrijding;
  • Voor particulieren en bedrijven.

Als u overlast heeft door muizen dan adviseren we u graag. Dit kan telefonisch (kosteloos) of tijdens een inspectie. Bij een inspectie bezoek wordt gelijk tot actie over gegaan zodat u gelijk waar voor uw geld krijgt. Eventuele vervolg afspraken gaan in overleg en eventuele aanpassingen worden in overleg uitgevoerd.

Bel ons op: 0616154040

AOB Ongediertebestrijding voor het bestrijden van muizen

AOB Ongediertebestrijding  is een professioneel ongedierte bestrijding bedrijf met ook gedegen ervaring in het verdelgen van ongedierte. Wij werken voor zowel bedrijven, overheden en particulieren. AOB werkt voor een eerlijke prijs en denkt oplossingsgericht mee met de klant. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte service en wij helpen u graag.
AOB Ongediertebestrijding werkt altijd met respect voor natuur en omgeving. Wij werken bovendien volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Daarnaast zijn wij zowel EVM als VCA-VOL gecertificeerd.

Als u last heeft van muizen brengen wij door middel van een inspectie uw muizen probleem in kaart. Vervolgens adviseren wij u  over de bestrijding van de plaag. Ook bestrijden we de muizen snel, veilig, discreet en milieubewust. Wij adviseren u onder andere over preventie van muizen. U kunt naar wens bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten zodat in de toekomst ongedierteplagen voorkomen kunnen worden.

Lees meer over het bestrijden van muizen door AOB Ongediertebestrijding op onze website.

 

Meer informatie of afspraak maken?

Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar, maar ook in het weekend overdag.

Bel nu

U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


[recaptcha]