Skip to content
Wespennest? Professioneel en snel verwijderd voor slechts €69,-*

Houtwormbestrijding Amersfoort

Houtworm bestrijden of zelfs injecteren!

Houtworm bestrijden in Amersfoort of omgeving. Bij AOB Ongediertebestrijding kunt u terecht voor het bestrijden van houtworm door middel van een oppervlakte behandeling of door middel van injectie. Deskundige bestrijding is daarom het beste wat u kunt doen tegen houtwormAOB is al een flink aantal jaren actief in het bestrijden van houtworm  op diverse plaatsen in het huis, garage’s en bedrijven in Amersfoort en omgeving. Voor het bestrijden van houtworm hebben wij de juiste spullen en hebben beschermende kleding zodat de bestrijding goed en veilig kan gebeuren. Wij bestrijden houtworm met een middel wat is toegelaten is voor de Nederlandse markt.

Houtwormbestrijding Amersfoort

Waarom door AOB een houtwormbestrijding laten doen?

Goede prijs/kwaliteit/resultaat verhouding

Klantvriendelijkheid en servicegericht

Snelle service (meestal binnen 24 uur) in [Plaatsnaam]

Milieu-bewust

EVM en VCA-VOL (veiligheid) gecertificeerd

Voor particulieren en bedrijven in [Plaatsnaam]

AOB voor het bestrijden van houtworm

Houtwormbestrijding Amersfoort is een professioneel ongedierte bestrijding bedrijf met ook gedegen ervaring in het verdelgen van houtworm en ander ongedierte. Wij werken voor zowel bedrijven, overheden en particulieren in Amersfoort. Amersfoortse Ongediertebestrijding werkt voor een eerlijke prijs en denkt oplossingsgericht mee met de klant. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte service en wij helpen u graag.
AOB Ongediertebestrijding werkt altijd met respect voor natuur en omgeving. Wij werken bovendien volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Daarnaast zijn wij zowel EVM als VCA-VOL gecertificeerd.

Houtworm en het idee dat er houtworm ergens zit kan vervelend zijn. Ook als je eigen minder zorgen maakt, zal er wat aan houtworm gedaan moeten worden. Houtworm of boktor kan namelijk blijvende schade aanrichten en niet behandelen kan hoge kosten met zich mee brengen. Als wij uw houtworm bestrijden krijgt u van ons garantie op de uitgevoerde behandeling. Laat je dus niet verleiden om zelf te proberen om houtworm te bestrijden en laat het over aan AOB Ongediertebestrijding. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een houtworm inspectie? (kosteloos)
Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend ook overdag. Ook kunt u het contactformulier invullen en nemen wij contact met u op

Ongediertebestrijden in huis

Houtwormbestrijding Amersfoort voor particulieren

Heeft u houtworm in uw woning of garage? Dan brengt dit vaak onrust, stress, irritatie of ongenoegen met zich mee. Wanneer er houtworm ergens inzit zal het bijna altijd behandeld moeten worden. Tijdens het voorjaar of als een garage of zolder opgeruimd word, worden gaatjes in hout ontdekt en merkt men voor het eerst dat er houtworm is.

Van tevoren komen we altijd langs en bespreken we met u de ernst, de werkwijze en de kosten. Dit leggen we vast in een offerte daarna maakt u de keus of u ons de behandeling laat doen. Als wij het gaan doen mag u daarna 2 dagen het huis, bedrijf of garage niet in. Na de bestrijding nemen we het eventuele gebruikte afdekfolie mee en voeren we af als chemische afval, daarna mag er geventileerd worden.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Houtwormbestrijding Amersfoort voor bedrijven

Heeft uw bedrijf in Amersfoort last van houtworm of boktor? Of het houtworm nu in de kruipruimte, zolder of elders in het pand zit. Bij AOB bent u aan het juiste adres om ze professioneel te laten bestrijden. AOB werkt voor onder andere bedrijven, restaurants en lokale overheden.

Wilt u houtworm effectief laten bestrijden? Het eerste wat gedaan moet worden veder opruimen zodat een bestrijding snel en efficiënt uitgevoerd kan worden. Een vakbekwame ongediertebestrijder is een specialist in houtwormbestrijdingen en weet precies hoe hij het moet aanpakken.

Ongediertebestrijding voor midden Nederland

Werkzaam in Amersfoort en omstreken

AOB Ongediertebestrijding is 5 dagen per week tussen 08:00 en 22:00 uur beschikbaar en in het weekend overdag. Wij zijn er voor het bestrijden van houtworm in de regio ten noorden van de stad Utrecht

Amersfoort – Hilversum – Leusden – Baarn – Soest – Hoogland – Hooglanderveen – Laren – Blaricum – Huizen – Bussum – Eemnes – Naarden – Achterveld – Hoevelaken – Lage Vuursche –Bunschoten-Spakenburg – Eemdijk – Zwartebroek – Terschuur – Stoutenburg – Huis Ter Heide – Bosch en Duin – Den Dolder – Soesterberg en omstreken.

Staat u plaats er niet bij kijk dan eens op www.meldingongedierte.nl voor een regionale houtwormbestrijder.

Top 10 plaagdieren

Neem contact met ons op

Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend ook overdag

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

    Back To Top