Skip to content
Wespennest? Professioneel en snel verwijderd voor slechts €69,-*
 • Avatar Esther ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Avatar Caspar Zinger de ★★★★★ 7 maanden geleden
  Ons nieuwe huis had 9 maanden leeg gestaan. Hier had het ongedierte flink gebruik van gemaakt. Hiervoor AOB ingeschakeld. AOB kwam erachter dat we last hadden van spitsmuizen (beschermd) en ratten. Voor de spitsmuizen tips and tricks gekregen … More om te voorkomen dat deze via de spouw naar binnen konden komen. Verder hadden we last van ratten in de kruipruimte. Hiervoor mbv lokvoer de ratten bestreden. Om te voorkomen dat ze terug zouden komen de kruipruimte van binnenuit afgesloten voor de ratten en uiteindelijk de kruipruimte schoon opgeleverd. Muis en rat zijn niet teruggekomen. Wij zijn zeer tevreden over AOB. Afspraken worden stipt nagekomen, bettouwbaar, voor vragen kan je altijd terecht, leuke medewerkers, goede nazorg en belangrijkste ongedierte is bestreden.
 • Avatar rene polhout ★★★★★ 9 maanden geleden
  Heb hem gemailt s'avonds, de volgende dag belde hij terug wat er was in mij geval wespennest. Hij vertelde mij de prijs en kwam dezelfde dag terug om het te bestrijden. Ben heel tevreden.
 • Avatar Mark Vos ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zo ......dat was supersnelle service. Gebeld en binnen 10 minuten aanwezig, en geen onduidelijkheid over de prijs. Kortom een top bedrijf!! zeker een aanrader.
 • Avatar Gerbrand Van Houten ★★★★★ 10 maanden geleden
 • Avatar Barbara H ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zoals vaker de afgelopen jaren heb ik meneer Reinhart een Whatsapp gestuurd met de melding dat ik een wespennest had. Binnen korte tijd ontving ik een reactie en was de afspraak voor de volgende ochtend gemaakt. Zelf had ik voor zijn komst … More gezien dat er aan de andere kant van het huis nóg een wespennest zat. Meneer heeft de twee wespennesten keurig vernietigt en ook beide locatie heel netjes achtergelaten, zoals altijd. Eventuele vragen heeft meneer beantwoord. Het contact is altijd zeer prettig en ik raad AOB dan ook van harte aan.
 • Avatar Nicole Langen ★★★★★ 10 maanden geleden
  Deskundig, efficiënt en vriendelijk! 2x is Baltus bij ons geweest vw wespennesten onder de dakpannen. En 1x in de stam van onze blauw regen. Met succes in 1x het nest deskundig “vernietigd”.
  Wij zouden hem zeker aanraden!
 • Avatar Nanette K-B ★★★★★ 10 maanden geleden
  Dit bedrijf is een absolute aanrader! Goede service. Snelle reacties op telefoon en whatsapp. Betrouwbaar, eerlijk en goed advies.
 • Avatar Marese Dijken ★★★★★ 11 maanden geleden
  Een uitermate aardige en betrouwbare man die een wespennest deskundig verwijderd heeft. Vooraf duidelijke prijsafspraken
 • Avatar Paula Meesters ★★★★★ een jaar geleden
  Baltus kon snel langs komen voor het bestrijden van mieren in huis. Na 1 behandeling gelijk resultaat . Goede service voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader.

Back To Top