• Avatar A Verburg ★★★★ 4 maanden geleden
  Snelle service bij wespennesten in de spouw. Effectieve bestrijding (tot nu toe) en doortastend te werk gaan
 • Avatar C.A. Paulusma ★★★★★ 4 maanden geleden
  Prima geholpen. ‘s Morgens gebeld voor bestrijden van een wespennest bij de dakopbouw en ‘s middags geholpen. Met garantie dat hij nog een keer zou komen als na een paar dagen er nog steeds wespen zouden zijn. En dat uiteraard zonder extra … More kosten. 👍
 • Avatar Gijs Moesbergen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Een wespennest onder de dakpannen is binnen 15 minuten zeer effectief door Baltus Reinhart bestreden. De volgende dag was er geen wesp meer te zien.
  Ben zeer tevreden.
 • Avatar Bob van den Tweel ★★★★★ 4 maanden geleden
  Heb AOB Ongediertebestrijding in de middag gebeld voor twee wespennesten, diezelfde dag zijn ze nog professioneel verwijderd! Super service!
 • Avatar Remco te Ronde ★★★★★ 4 maanden geleden
  In de achtertuin bij onze tuinbank zaten veel wespen en lag een soort van zaagsel. Op een zondagochtend rond 11.00 uur gebeld, voor 14.00 uur kwamen ze al langs. En dat op een zondag zonder extra kosten. Fijne service tegen vervelende … More wespen🐝
 • Avatar Diving Duck ★★★★★ 4 maanden geleden
  Afgelopen maandag AOB gebeld ivm een wespennest. Tot mijn vreugde was AOB onderweg naar Soest en werd besloten om direct daarna naar Baarn door te rijden. Het wespennest is professioneel bestreden met wespenpoeder. Zoals mij werd uitgelegd, … More was er na 2 dagen geen wesp meer te bekennen. Erg vriendelijke mensen en een zeer schappelijke prijs. Dank! Han - Baarn
 • Avatar Marcel Blankensteijn ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vriendelijk kerel, vakbekwaam, afspraak nagekomen en snel te plaatse!
 • Avatar Annelotte Tolboom ★★★★★ 5 maanden geleden
  De Ongediertebestrijding AOB is zeer betrouwbaar, en heeft een enorm snelle en klantvriendelijke service. Het wespennest is effectief, snel en professioneel bestreden. Ook mijn vragen werden beantwoord. De volgende keer bel ik weer!
 • Avatar Hanneke van Leeuwen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Heel vakkundig heeft de aardige meneer een wespennest bestreden. En hij reageerde snel op mijn verzoek voor een factuur.
  Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
 • Avatar Rick Miltenburg ★★★★★ 5 maanden geleden
  Dankzij een tip van mijn buurvrouw trof ik een wespennest aan boven onze achterdeur. Ze adviseerde AOB Ongediertebestrijding te bellen omdat ze hier goede ervaringen mee had. Ik bel om 13.00 uur en om 17.15 uur stond Baltus (eigenaar bedrijf) … More voor de deur om het nest te verwijderen. Vakbekwaam, betaalbaar en bovendien erg klantvriendelijk! Echt een aanrader!