Skip to content
Wespennest? Professioneel en snel verwijderd voor slechts €69,-*

Ongediertebestrijding Amersfoort

Bestrijden en/of Weren

Bij AOB Ongediertebestrijding kunt u terecht voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte zoals wespenmuizenhoutworm en vlooienbestrijding door middel van een oppervlakte behandeling. Deskundige bestrijding is het beste wat u kunt doen tegen ongedierteAOB is al een flink aantal jaren actief in ongedierte verdelging in Amersfoort. Wij hebben voor ongediertebestrijding de juiste spullen en hebben beschermende kleding als het nodig is, zodat de bestrijding goed en veilig kan gebeuren. AOB ongediertebestrijding gebruikt producten die zijn toegelaten voor de Nederlandse markt.

Wespenbestrijding Amersfoort
Houtwormbestrijding Amersfoort
Ongediertebestrijding Amersfoort
Muizenbestrijding Amersfoort

Waarom door AOB een ongediertebestrijding laten doen?

Goede prijs/kwaliteit/resultaat verhouding

Klantvriendelijkheid en servicegericht

Snelle service (meestal binnen 24 uur) in Amersfoort

Milieu-bewust

EVM en VCA-VOL (veiligheid) gecertificeerd

Voor particulieren en bedrijven in Amersfoort

AOB voor het bestrijden van ongedierte

Ongediertebestrijding Amersfoort is een professioneel ongediertebestrijding bedrijf met ook gedegen ervaring in het verdelgen van ongedierte. Wij werken voor zowel bedrijven, overheid en particulieren in Amersfoort. AOB werkt voor een eerlijke prijs en denkt oplossingsgericht mee met de klant. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte service en wij helpen u graag.

AOB Ongediertebestrijding werkt altijd met respect voor natuur en omgeving. Wij werken bovendien volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Daarnaast zijn wij zowel EVM als VCA-VOL gecertificeerd.

Wij bestrijden voor bedrijven en particulieren. Het verdelgen van ongedierte kan op verschillende locaties plaatsvinden zoals bij: woningen, appartementen, scholen, kantoren, bedrijven, horeca en ect. Ondanks dat het om ongedierte of anders gezegd plaagdieren gaat, wil niet zeggen dat we gelijk tot bestrijding overgaan. Ons doel is om de plaagdieren zoveel als mogelijk is op een menselijke en dier vriendelijke manier te bestrijden en te weren.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van ongedierte?
Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend overdag. U kunt ons ook mailen via onderstaand contactformulier.

Ongediertebestrijden in huis

Ongedierte bestrijden voor particulieren

Heeft u ongedierte of een wespennest in uw woning, garage of ergens anders? Dan brengt dit vaak onrust, stress, irritatie of ongenoegen met zich mee. Wanneer er ergens ongedierte is zal er altijd actie ondernomen moeten worden. Een wespennest behandelen we gelijk. Voor bv houtworm maken we eerst een afspraak om te kijken hoe groot het probleem is. Dan maken we vervolgens een offerte en heeft u zelf de keus of u met ons in zee gaat.

Kortom ongedierte in huis geeft een onbehagelijk en vervelend gevoel. Er zijn eventueel mogelijkheden om zelf ongedierte te bestrijden, maar vaak is dit niet effectief genoeg om voor altijd van het ongedierte af te komen.

Wil jij een specialist inschakelen? Neem contact met ons op en u bent gegarandeerd eenvoudig en snel van het ongedierte in uw woning af.

Wil jij een specialist inschakelen? Door AOB ongediertebestrijding in te schakelen bent u eenvoudig en snel van het ongedierte in uw woning af.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongedierte bestrijden voor bedrijven

Heeft uw bedrijf in Amersfoort last van ongedierte? Of het ongedierte nu op of in de kruipruimte, zolder of elders in het pand zit. Bij AOB bent u aan het juiste adres om ze professioneel te laten bestrijden. AOB werkt voor onder andere bedrijven, restaurants en lokale overheid.

Wilt u ongedierte effectief laten bestrijden? Het eerste wat we samen met u gaan doen is kijken hoe we probleem kunnen aanpakken zodat we gezamenlijk en wel overwogen tot een goed en snel resultaat komen. Zijn ze verdwenen? Dat was het doel maar de volgende stap is dat het ongedierte niet meer terug komt. Meer weten?

Ongediertebestrijding voor midden Nederland

Werkzaam in Amersfoort en omstreken

AOB Ongediertebestrijding is 5 dagen per week tussen 08:00 en 22:00 uur beschikbaar en in het weekend overdag. Wij zijn er voor het bestrijden van wespen, muizen, houtworm, ratten, of b.v. mieren in de regio ten noorden van de stad Utrecht

Amersfoort – Hilversum – Leusden – Baarn – Soest – Hoogland – Hooglanderveen – Laren – Blaricum – Huizen – Bussum – Eemnes – Naarden – Achterveld – Hoevelaken – Lage Vuursche – Bunschoten-Spakenburg – Eemdijk – Zwartebroek – Terschuur – Stoutenburg – Huis Ter Heide – Bosch en Duin – Den Dolder – Soesterberg – Bunnik – Zeist – Driebergen  en omstreken.

Staat uw plaats er niet bij kijk dan eens op www.meldingongedierte.nl voor een regionale ongediertebestrijder.

Top 10 plaagdieren

Neem contact met ons op

Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend overdag

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

    Back To Top