Skip to content
Wespennest? Professioneel en snel verwijderd voor slechts €69,-*

Snelle en eenvoudige Muizenbestrijding in Amersfoort

Ongedierte bestrijden wij doeltreffend!

Muizenbestrijding Amersfoort of omgeving. Bij AOB Ongediertebestrijding kunt u terecht voor het bestrijden of weren van muizen. Deskundige bestrijding is daarom het beste wat u kunt doen tegen overlast van muizenAOB is al een flink aantal jaren actief met muizenbestrijding in Amersfoort en omgeving. Wij hebben voor bijvoorbeeld het bestrijden maar ook voor het weren van muizen de juiste oplossing. U kunt ook bij AOB Ongediertebestrijding terecht voor alle preventieve maatregelen en voor het op een diervriendelijke manier weren van de muizen.

Muizenbestrijdng Amersfoort

Waarom AOB Ongediertebestrijding

Snelle service (meestal binnen 24 uur)

Voor particulieren en bedrijven

Goede prijs/kwaliteit/resultaat verhouding

Klantvriendelijkheid en servicegericht

Milieu-bewust

EVM, Fosforwaterstof  (licentie 4) en
VCA-VOL(veiligheid) gecertificeerd

AOB Ongediertebestrijding voor muizenbestrijding Amersfoort

AOB Ongediertebestrijding  is een professioneel ongedierte bestrijding bedrijf met ook gedegen ervaring in het verdelgen van ongedierte. Wij werken voor zowel bedrijven, overheids en particulieren in Amersfoort. AOB werkt voor een eerlijke prijs en denkt oplossingsgericht mee met de klant. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte service en wij helpen u graag.
AOB Ongediertebestrijding werkt altijd met respect voor natuur en omgeving. Wij werken bovendien volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Daarnaast zijn wij zowel EVM als VCA-VOL gecertificeerd.

Als u last heeft van muizen brengen wij door middel van een inspectie uw muizen probleem in kaart. Vervolgens adviseren wij u  over de bestrijding van de plaag. Ook bestrijden we de muizen snel, veilig, discreet en milieubewust. Wij adviseren u onder andere over preventie van muizen. U kunt naar wens bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten zodat in de toekomst ongedierteplagen voorkomen kunnen worden.

Afspraak maken

Meer informatie of afspraak maken?
Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend overdag. Ook kunt u het contactformulier invullen en nemen wij contact met u op

Ongediertebestrijden in huis

Muizenbestrijding voor particulieren

Als u overlast heeft van muizen gaan we samen op zoek naar de oorzaak en helpen u de overlast op structurele wijze aan te pakken. Dit kan onder andere telefonisch (kosteloos) of tijdens een inspectie. Bij een inspectie bezoek wordt gelijk tot actie over gegaan zodat u gelijk waar voor uw geld krijgt. Zo bespreken we de te nemen maatregelen en geven we advies om een muizen probleem in de toekomst te voorkomen.

Eventuele vervolg afspraken gaan in overleg en eventuele aanpassingen worden in overleg uitgevoerd.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Muizenbestrijding Amersfoort voor bedrijven

Heeft uw bedrijf in Amersfoort van muizen? Of wil u voorkomen dat het zover komt? Bij AOB bent u aan het juiste adres voor professioneel advies en hulp voor efficiënte muizenbestrijding en/of preventie. AOB werkt voor onder andere bedrijven, restaurants en lokale overheid.

Door middel van een inspectie brengen wij uw muizenprobleem in kaart en adviseren wij u over de bestrijding van de plaag. Vervolgens bestrijden we het ongedierte snel, veilig, discreet en milieubewust. Wij adviseren u over preventie van muizen. U kunt naar wens een onderhoudscontract afsluiten zodat in de toekomst muizenplagen voorkomen kunnen worden.

Ongediertebestrijding voor midden Nederland

Werkzaam in Amersfoort en omstreken

AOB Ongediertebestrijding is 5 dagen per week tussen 08:00 en 22:00 uur beschikbaar en in het weekend overdag. Wij zijn er voor het bestrijden van ongedierte in de regio ten noorden van de stad Utrecht

Amersfoort – Hilversum – Leusden – Baarn – Soest – Hoogland – Hooglanderveen – Laren – Blaricum – Huizen – Bussum – Eemnes – Naarden – Achterveld – Hoevelaken – Lage Vuursche –Bunschoten-Spakenburg – Eemdijk – Zwartebroek – Terschuur – Stoutenburg – Huis Ter Heide – Bosch en Duin – Den Dolder – Soesterberg en omstreken.

Staat u plaats er niet bij ga dan naar www.muizenbestrijders.nl voor een regionale muizenbestrijder.

Top 10 plaagdieren

Neem contact met ons op

Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend overdag

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

    Back To Top