Skip to content
Wespennest? Professioneel en snel verwijderd voor slechts €69,-*

Wespenbestrijding Leusden

Wespennest verwijderen in Leusden of last van wespen!

Wespenbestrijding Amersfoort werkt in Leusden en omgeving. Bij AOB Ongediertebestrijding kunt u terecht voor de bestrijding of het verwijderen van een wespennest. Deskundige bestrijding is daarom het beste wat u kunt doen tegen overlast wespenAOB is al een flink aantal jaren actief in het bestrijden van wespen op diverse plaatsen in en om het huis in Leusden en omgeving. Wij hebben voor het bestrijden van wespen de juiste spullen en doen een pak aan zodat wij zelf niet gestoken kunnen. Wij bestrijden het wespennest met een wespenpoeder en spuiten dat het liefst in de opening van het nest. Het poeder zal door de wespen meegenomen het nest in, en daardoor zal het nest uitsterven.

Waarom wespenbestrijding Leusden

Snelle service (meestal binnen 24 uur) in Leusden en Amersfoort

Goede prijs/kwaliteit/resultaat verhouding

Milieu-bewust

Klantvriendelijkheid en servicegericht

Voor particulieren en bedrijven in Leusden

EVM en VCA-VOL (veiligheid) gecertificeerd

AOB Ongediertebestrijding voor het bestrijden van wespen

AOB Ongediertebestrijding  is een professioneel ongedierte bestrijding bedrijf met ook gedegen ervaring in het verdelgen van wespen en ander ongedierte. Wij werken voor zowel bedrijven, overheid en particulieren in Leusden. AOB werkt voor een eerlijke prijs en denkt oplossingsgericht mee met de klant. Wij staan voor een persoonlijke en klantgerichte service en wij helpen u graag.

AOB Ongediertebestrijding werkt altijd met respect voor natuur en omgeving. Wij werken bovendien volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Daarnaast zijn wij zowel EVM als VCA-VOL gecertificeerd.

Wespen kunnen steken en deze steken kunnen vervelend zijn. Ook als je niet allergisch bent voor wespensteken kan een steek vervelende jeuk en bulten veroorzaken. Als wespen zich bedreigd voelen zullen ze je steken, als je te dicht bij een wespennest komt kunnen ze zich bedreigd gaan voelen en massaal aanvallen.  Laat je dus niet verleiden om zelf een wespennest te bestrijden en laat het over aan AOB Ongediertebestrijding. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een wespenbestrijding in Leusden?
Wij zijn 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend overdag. Ook kunt u het contactformulier invullen en nemen wij contact met u op

Ongediertebestrijden in huis

Wespenbestrijding Leusden voor particulieren

Heeft u wespen in uw tuin of bij uw woning? Dan brengt dit vaak onrust, angst, irritatie en ongenoegen met zich mee. Wanneer er wespen in de tuin zijn, betekent dit niet altijd dat er een wespennest is. Tijdens de zomer zijn wespen vaak op zoek naar voedingsstoffen. Omdat er in tuinen en op terrassen vaak voeding te vinden is, zullen zij dan ook aanwezig zijn. Is er een wespennest? Dan zult u zien dat de de wespen continu aan en af vliegen naar een specifieke plek.

Wilt u een wespennest in uw tuin of huis effectief laten bestrijden? Verstoor dan niet het nest en plak nooit de in- en uitvliegopening dicht dit kan gevaarlijke situaties opleveren.  Een vakbekwame ongediertebestrijder is een specialist in wespenbestrijdingen en weet precies hoe hij het moet aanpakken.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Wespenbestrijding voor bedrijven

Heeft uw een bedrijf in Leusden en last van wespen? Of de wespen nou zitten in de spouw of in de grond bij de parkeerplaats. Bij AOB bent u aan het juiste adres om ze professioneel te laten bestrijden. AOB werkt voor onder andere bedrijven, restaurants en lokale overheid.

Als het nest gevonden is, kunnen wij beginnen met de bestrijding. De meest gebruikte methode is het bespuiten van de nestingang met een wespenpoeder. De in en uitvliegende wespen komen in aanraking met het poeder en doden bij het betreden van het nest de andere wespen, de koningin maar ook de larven.

Ongediertebestrijding voor midden Nederland

Werkzaam in Leusden,  Amersfoort en omstreken

Wespenbestrijding Leusden – AOB Ongediertebestrijding is 5 dagen per week tussen 08:00 en 22:00 uur beschikbaar en in het weekend overdag. Wij zijn er voor het bestrijden van wespen in de regio ten noorden van de stad Utrecht

AmersfoortHilversum – Leusden – BaarnSoestHooglandHooglanderveen – Laren – BlaricumHuizenBussumEemnesNaarden – Achterveld – Hoevelaken – Lage Vuursche – Bunschoten-Spakenburg – Eemdijk – Zwartebroek – Terschuur – Stoutenburg – Huis Ter Heide – Bosch en Duin – Den Dolder – Soesterberg – Bunnik – Zeist – Driebergen  en omstreken.

Staat u woonplaats er niet tussen en toch een bestrijder nodig ga dan naar https://wespenbestrijders.nl voor een bestrijder bij u in de buurt.

Top 10 plaagdieren

Wespen in huis

Wespen In Huis

Wespen in huis dan is er vrijwel zeker een wespennest dat zich ergens in huis bevindt. De wespen zijn meestal sloom en zitten meestal in een kamer met een raam, dat zegt niet dat het nest zich daar ook bevind. Meestal is het moeilijk te lokaliseren waar het nest zit.

Voordat u ons belt kijk dan eerst even of u een uit of in vlieg opening buitenshuis kan vinden. Zeker als het zonnetje schijnt is er normaal gesproken activiteit moeten en moet te zien zijn waar de wespen hun aan en uitvlieg richting het nest hebben.

Als u ons belt zonder dat bekend is waar de wespen naar binnen gaan zullen wij een inspectie toeslag rekenen bovenop de kosten van de bestrijding. Als er geen wespennest is zullen wij minimaal reiskosten in rekening brengen. (tijdens het maken van de afspraak hoort u wat de maximale kosten zijn)

Wespennest in de grond

Wespennest In De Grond

Als een wespenkoningin heeft besloten om haar wespennest in de grond te maken. Heeft dat als gevolg dat iemand later als het nest wat groter is gestoken kan worden door de wespen. Een wespennest in de grond zie je snel over het hoofd en nietsvermoedend sta je er op eens op. De wespen zullen in dat geval het nest verdedigen.

Een wespennest in de tuin moet bijna altijd bestreden worden. Als het wespennest zit op een plaats waar niet veel mensen komen, kan de plek misschien afgezet worden.

Wel moet u dan rekening houden met extra wespenactiviteit gedurende de maaltijden die u lekker in de tuin wilt nuttigen. Let daarom ook op de aan en af vliegroute van de wespen als u besluit het wespennest te laten zitten.

Wespennest in de schuur

Wespennest In De Schuur

Een wespennest in de schuur kan overal zitten en vaak zijn we er ons niet van bewust dat het er zit. Wij zijn nesten in de loop der jaren tegen gekomen in dozen, kleden, tuinmeubilair, parasols, tegen het plafond en vele andere plekken Wanneer b.v. de betreffende parasol wordt weggetrokken dan wordt het nest verstoord of zelfs stuk gemaakt. De gevolgen laten zich raden.

Op het moment dat u veel wespen in de schuur aantreft of de schuur in en uit ziet vliegen, dan raden we aan om ons te bellen 06-16154040 en niet zelf op zoek te gaan.

Ga in geen geval in- en uitvliegopeningen dicht maken. De wespen knagen door het materiaal heen en zeker als ze met grotere aantallen aanwezig zijn kan het gevaarlijk worden in de schuur.  Zodra iemand de schuurdeur opent kunnen de wespen agressief worden.

Neem contact met ons op

Wespenbestrijding Leusden uit Amersfoort is 5 dagen per week tussen 8:00 en 22:00 uur telefonisch bereikbaar en in het weekend overdag

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

    Back To Top